Workshops

Ben jíj Gastouder, Nanny, Pedagogisch Medewerker óf zijn jullie een groepje, een Gastouderbureau of een Kinderdagverblijf en wil je graag themagericht gaan werken, maar weet je niet waar te beginnen of hoe je het aan moet pakken? Of wil je juist meer verdieping aanbieden binnen jullie VVE aanbod?

Dan zijn déze workshops wat voor jou!

Speciaal voor jullie heeft Feikje Wagenaar 2 workshops ontwikkeld om bewuster (thema- en kindgericht) werken mogelijk te maken in zowel groot als kleinschalige thuis en in huis kinderopvang.

Geïnteresseerd? Lees verder!

 • Thema Schatkist

   

  De Workshop!

  Na jaren werkervaring met verschillende VVE-methodes in peuterspeelzaal, kinderopvang en gastouderopvang presenteer ik de workshop: 

  “De Thema Schatkist” 

  Ben jij werkzaam als Gastouder of Nanny? Of ben jij een Gastouderbureau en opzoek naar een leuke uitdagende workshop voor jouw aangesloten gastouders?

        

  Wil jij:

  • meer kwaliteit en professionaliteit bieden in jouw opvang
  • graag met thema’s werken, maar weet je niet wáár je moet beginnen of hóe je het aan moet pakken
  • niet vast zitten aan een vast VVE programma met vastgestelde thema’s en activiteiten, maar lekker jouw eigen keuzes maken die aansluiten bij jouw opvangkinderen
  • geen oneindige kosten hebben aan een dergelijk VVE programma
  • leren hoe je kunt bepalen of je doelgericht bent en kwaliteit biedt
  • leren hoe je met een kind-volgsysteem omgaat en wat de meerwaarde hiervan is
  • leren hoe je thema’s uitdagend maakt en houd
  • Heb jij al een dergelijk VVE methode gevolgd, maar komt het niet écht van de grond
  • Wel een cursus volgen in een niet schoolse setting, maar net als in je werk in een warme huiselijke omgeving in een kleine groep

       

  Dan is déze workshop wat voor jou!  Interesse?

   www.facebook.com/dethemaschatkist

  dethemaschatkist@hotmail.com

  Stuur een PB of een mail voor meer inhoudelijke informatie en meld je aan!

    

   

  Meer info? Mail/bel mij
 • Thema Taalkastje

  De verdiepende workshop!

  Of je nu gastouder, nanny, peuterspeelzaal leidster of pedagogisch medewerker bent, of je de basiscursus van de thema schatkist al hebt gevolgd of niet, of jij nu werkt met een VVE programma, thema’s of liever niet het maakt allemaal niet uit! Maar als jij meer wilt doen met het leuk brengen van taal en op een speelse manier aanbieden van taal en spraak bevorderende activiteiten middels een vast ritueel in de vorm van een taalkastje, dan is deze verdiepende workshop van De Thema Schatkist, Taalkastje wat voor jou!

     

  In deze workshop leer je alle sub-ontwikkelingsgebieden binnen de taal- en spraakontwikkeling van het jonge kind (0-6 jaar) en hoe je hier een prikkelende stimulerende speelse activiteit aan kunt koppelen. Dit alles in de vorm van het bekende ladekastje. Je leert het HOE en je leert het WAAROM en eindigt de workshop met een volledig startklaar taalkastje en een basis waar je keer op keer weer een goede invulling aan kunt geven.

     

  Meld je dus aan en na 2 avonden kun jij ook los!

  Stuur een mail naar dethemaschatkist@hotmail.com of vindt, like en volg ons op facebook.

   

   

  Meer info? Mail/bel mij